Over mij

Rond het 15e levensjaar van Edwin is zijn passie voor muziek begonnen. Allereerst heeft hij zichzelf gitaar leren spelen waarna het zingen niet lang op zich liet wachten. Vanaf die periode zijn ook de bands begonnen.

Zijn eerste bandje heeft hij samen met zijn vrienden opgericht. Na een aantal jaren ervaring met zijn band heeft hij auditie gedaan voor de huisband van Transformed Nederland en is daar toegelaten. Hier heeft hij 4 jaar lang gezongen en gespeeld.

Ondertussen heeft Edwin met veel verschillende muzikanten opgetreden en heeft daar veel ervaring opgedaan. Naast de bands begon Edwin ook zijn eigen nummers te schrijven. Na het succes van een eerdere opname van Rain heeft Edwin besloten om zijn beste nummers professioneel vast te leggen.

Dit is tot stand gekomen in de EP We are more than a moment. Volgens Edwin is ‘We are more than a moment’ een EP die spreekt over het leven. Aspecten van mensenlevens worden hier uitgelicht. Van pijn (Rain, Broken pieces) tot liefde (Don’t go, I love you too) en groei (It’s time, Bigger than before). Edwin hoopt dat zijn nummers een herkenning zullen zijn waarin mensen hoop, troost en liefde zullen vinden. We are more than a moment is het eerste werk van Edwin wat hij als solo artiest uitbrengt.